Reviews

We zijn er van overtuigd dat de bereikbaarheid en de service van een bedrijf de sterkste punten moeten zijn. Dit proberen we daarom ook door geen 9 tot 5 mentaliteit te hanteren. (probeer het eens?) Zaterdag en zondag zijn wij ook te bereiken via de mail.

Doordat wij slim in kopen kunnen wij top kwaliteit leveren en laag aan bieden, we hebben geen kantoor personeel en ook geen dure vertegenwoordigers.

Bekijk de ervaringen van onze klanten

Zonnepanelen

Blij met deze goede investering, het waren hard werkende en vriendelijke installateurs! Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen, kregen snel antwoord op de mails en ze kwamen netjes langs om te bespreken. Er werd netjes gewerkt, geen rotzooi achtergelaten en de panelen doen hun werk. We zijn zeer tevreden, goede kwaliteit en hoop dat we er lang plezier van zullen hebben!

D. Romkes
Zuidland
06/02/24

panelen plaatsen

Dik tevreden over de plaatsing van onze panelen.
Alles volgens afspraak keurig geregeld.

Meeuwis Warnaar
Zuidland
23/08/23

Super service

In januari 2022 heb ik zelf mijn zonnepanelen met Enphase micro-omvormers geplaatst. Het systeem draaide als een tierelier. Dus tot zover alles okay. Maar plotseling na vijf maanden was de opbrengst nul komma nul nada. Wat nu? Ik had alles zelf geïnstalleerd dus moest ik het zelf ook oplossen. Maar dat lukte me niet. Wat nu gedaan? Even ge-googled en zo kwam ik bij Marco Imholz terecht. Nu is het voordeel van de Enphase installatie dat je die naar een derde kunt overzetten. Zo gezegd zo gedaan en donderdag avond alles overgezet richting Marco. De volgende ochtend kreeg ik een e-mail met de mededeling dat het systeem weer werkte.
Dat vind ik nog eens ouderwetse service. Ik , die geen gebruikt had gemaakt van Imholz voor het plaatsen van mijn systeem maar wel bereid is om uit de problemen te halen.
Nogmaals hartelijk dank voor je hulp. En de geplande uitbreiding volgend jaar zal via jouw gaan.
Karel Schaft
Spijkenisse
20-06-2022

Karel Schaft
Spijkenisse
23/08/23

41 panelen en Zero m3 gas per jaar!

Erg tevreden over verloop van het contact en de installatie van het systeem. Prijs en vakmanschap erg sterk. Systeem werkt uitstekend en wordt voorzien van een mooie app voor monitoring van de installatie- prestaties. Absoluut aanrader voor succesvolle investering.

Erik Tuk / Sportpraktijk Brielle.

Erik Tuk / Sportpraktijk Brielle
Brielle
23/08/23

Bedankt

Na weken van onderzoek naar een goede installateur, besloot ik enkele vertegenwoordigers uit te nodigen. Pas daarna dacht ik het te weten. Begin januari van dit jaar lieten we de zonnepanelen plaatsen. In tegenstelling tot de vele uitstekende reviews bleek die firma minder goed in nazorg. Vanaf het begin werkte de zonnepanelen-installatie niet. Regelmatig bellen, langs gaan en brieven schrijven, niets hielp.

De betreffende firma ging failliet en is nu weer onder een andere naam werkzaam.
Gelukkig hadden we een garantiecertificaat bij het Garantiefonds ZonZeker afgesloten, een fonds dat meteen na het faillissement van Zonnekeus hulp bood.

De firma Imholz uit Abbenbroek heeft de panelen, gelukkig volledig onder garantie weer aan het werk gekregen.
Wel jammer dat ik de firma Imholz pas nu, op deze manier heb leren kennen.

Bedankt voor de service Christiaan ImHolz!

M.A. Spruit

M.A. Spruit
Nieuw-Lekkerland
23/08/23

Service

Een goede installatie neerleggen is een kwestie van vakmanschap. Op zaterdagmiddag snel reageren op een “HELP! email” is een kwestie van hart voor je klanten hebben. Hartelijk dank Marco. Klasse!

Dirk
's-Gravenzande
23/08/23

Heel goed

Bij ons heeft Christiaan Imholz tot volle tevredenheid 7 panelen geïnstalleerd. Zeer klantvriendelijk en deskundig. E.e.a. In slecht weer. We werden ook goed geadviseerd.
Blij mee!

Ton Verheijke
Geervliet
23/08/23

Dhr

Snel en vakkundig zonder gedoe, goed bedrijf.

Cor
Spijkenisse
23/08/23

Top!

18 panelen geplaatst! Snel, professioneel en vriendelijk.
Erg tevreden over de snelheid en nakomen van afspraken!
Eerlijke prijs.
Zeker een aanrader!

Ramautar
Spijkenisse
23/08/23

Super!

Van het uitbrengen van de offerte, tot de montage en BTW teruggave; alles wordt tot in de puntjes verzorgd!

Absolute aanrader­čĹŹ

Johan
Hoogvliet
16/05/21

opbrengst

Zowel bij ons als bij onze kinderen panelen geplaatst. Bij ons 3 jaar geleden 15 panelen met op het zuiden geplaatst met 16160 KWh opbrengst. Maandbedrag bij energiebedrijf is nu 17 euro.
Zeer tevreden.

Cor
Berkel
28/09/20

Jan

Ben zeer tevreden super snel netjes werk groet Jan

Jan kuus
Beusichem
22/07/20

Verhelpen Storing

Mijn zonnepanelen hielden steeds op met werken na een regenbui tgv een isolatiefout. Imholz Zonnepanelen heeft dat snel en vakkundig verholpen. Nu doen de panelen het zelfs tijdens een regenbui !

W. van de Guchte
Den Haag
05/02/20

Zeer tevreden

Duidelijke offerte geen flauwekul, goede afspraken en prijs.
12 X WP340 zonnepanelen op plat dak netjes en werkend opgeleverd. Binnen een dag toegang tot de ”AP ” waarmee we het geheel kunnen monitoren.

Noordam
Hellevoetsluis
01/12/19

Opbrengst geplaatste LG panelen

Marco heeft inmiddels bij ons en onze kinderen zonnepanelen geplaatst. Verwachte opbrengst bij ons zou minimaal 4500 kWh per jaar zijn met 15 LG panelen. Vandaag 2 jaar geleden dat onze panelen zijn geplaatst en deze hebben deze 10501 kWh opgeleverd.
Helemaal top. Destijds zeer snel offerte, plaatsing en alles netjes achtergelaten.

Bij onze dochter werd na plaatsing 13 LG panelen lekkage geconstateerd. Marco is direct terug gekomen maar oorzaak lag bij aannemer van de bouw. Dat is inmiddels ook opgelost.
Top

Cor Schotte
Berkel en Rodenrijs
13/09/19

Vakkundige plaatsing zonnepanelen

Via kennissen zijn wij bij Imholz terecht gekomen. We hebben 16 panelen laten plaatsen (acht aan de voor- en acht aan de achterkant) en tevens de groepenkast laten vervangen. Alles is zeer deskundig gedaan. Marco en zijn maat weten van aanpakken en hebben ondanks de hitte de klus snel geklaard. We zijn blij dat we voor Imholz gekozen hebben.

Ruud
Spijkenisse
27/07/19

Review

Vandaag zijn de zonnepanelen bij ons geplaatst door Imholz-Zonnepanelen. Binnen een paar uurtjes was het al helemaal klaar.. Ze zijn heel vakkundig, geven goed advies en zijn zeer klantvriendelijk. Wij zullen het bedrijf Imholz zonnepanelen zeker aan familie en vrienden aanbevelen..

J. Gorter
HOOGVLIET ROTTERDAM
10/07/19

Zeer deskundig

Imholz is een zeer ervaren en vakkundig bedrijf. We zijn erg tevreden. Wij kwamen bij Imholz terecht via vrienden, nadat een eerdere installatie van zonnepanelen met ‘ het click fit systeem’ was afgebroken door een andere installateur en werd afgedaan als probleemdak (met 14 dakpannen stuk). Kon alleen worden gemaakt voor EUR 1.000,- extra (2 dagen werk). Kregen heel snel een vergelijkbare (zelfs betere) offerte en inspectie van de geschiktheid van het dak. Gelukkig was ons dak wel geschikt en was er nog een plekje vrij was zo aan het eind van het jaar. Installatie was in 3,5u gedaan en ligt er heel netjes op…enne geen enkele dakpan stuk. Zeer tevreden.

Martin
Barendrecht
20/12/18

23 LG panelen

Wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden van Imholz.

Goed advies, pro-actief meegedacht waardoor we voor het zelfde geld een betere configuratie hebben dan andere experts bedacht hadden. De prijs is scherp, korte levertijd en netjes gewerkt. Werk viel zonder dat Marco daar iets aan kon iets tegen maar dat heeft hij zonder problemen netjes opgelost. Communicatie zowel voor, tijdens als na het werk uitstekend!

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews maar vind dat hij deze keer zeer zeker verdiend is.

Paul
Vleuten
21/11/18

Solaredge

Top levering van 24 Solaredge zonnepanelen! Zeer vakkundig bedrijf!
Leggen niet alleen zonnepanelen maar zorgen ook voor details en dat het er ook netjes op ligt! Klantvriendelijkheid een 10.

Imholz kan ik zeker aanbevelen

Simon
Amersfoort
26/08/18

Actieset

Wij zijn klein begonnen met aanschaf van panelen en hebben de kleine actieset besteld.
Alles wordt keurig door het eigen bedrijf bezorgd. Omdat Marco van zijn vakantie aan het genieten was, werden de panelen door Christiaan keurig hier afgeleverd in noord-oost Groningen en niet door een vervoerder die het niet uitmaakt welk product hij in en uit de auto gooit, dus ook bij een kleine set blijft de zorg voor het product groot.

De panelen staan inmiddels volop te draaien en doen goed hun best en ondanks dat het een kleine set is zijn ze wel op een aparte groep aangesloten.

Voordeel van deze set is dat deze uit te breiden is, dus wie weet voor de toekomst.

Reinier
Westerwolde
05/08/18

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over het contact met Marco Imholz.
Het offerte traject verliep netjes en correct. Beantwoording van mijn vragen verliep snel.

Op 20 juli zijn 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit is allemaal netjes en snel gedaan. De uitleg was ook correct.

Marco bedankt, en ik hoop dat als er onverhoopt iets niet goed gaat dat je service net zo is als de service die je nu hebt laten zien.

Frans van den Toorn
Hoek van Holland
02/08/18

zeer tevreden

In telefonisch overleg met Marco is er gekozen voor 9 LG zonnepanelen met Enphase micro-omvormers en Envoy monitor.Dit bleek de meest optimaal presterende, de meest flexibele, de goedkoopste en de meest veilige oplossing te zijn.

De daksituatie was vrij complex. Ondanks het gepuzzel vooraf, is er ter plekke een boven verwachting goede en esthetisch fraaie oplossing gevonden.

De installatie was snel en goed verzorgd.
Het systeem draait nu precies een week zonder problemen. Heel plezierig.

Een aandacht- en verbeterpunt is de software installatie. Ik was niet voorbereid op het verzoek om toegang tot het WiFi netwerk. Maar uiteindelijk heb ik, met mijn eigen IT ervaring, daar ter plekke toch de meest veilige en toekomst bestendige oplossing voor kunnen vinden.

Het resultaat is naar volle tevredenheid.
Ik heb Marco al bij mijn buren aanbevolen.

Rob Frank
Rotterdam
13/07/18

Zonnepanelen

Door Marco |mholz en zijn werknemer zijn de zonnepanelen in 3,5 uur geplaatst.
Alles in prima overleg en zelfs een uitbreiding van de groepenkast gemaakt.
Klasse.

Cees Nieuwenhuizen
Kamerik
05/06/18

Service

Perfecte service! Aanrader – Na bijna 2 jaar storing, 2 panelen van de 16 vallen uit. Woon in het Brabantse Schijndel en opbadvies toen in 2016 gekozen voor Imholz. Alle complimenten voor service van Imholz binnen 1 week perfect hersteld. Imholz is een aanrader ook op afstand! Geweldig en wij zijn er blij mee.

Wim Vermeulen
Schijndel
01/04/18

zonnepanelen en meterkast

Snelle service en levering van compleet zonnepanelensysteem voor ons platte dak. Daarnaast ook direct de groepenkast laten vervangen. Zeer professionele indruk en luistert goed naar de persoonlijke wensen.

Ivo
Spijkenisse
20/10/17

20 zonnepanelen

Marco en zijn maatje hebben bij ons 20 panelen geplaatst. Goed overleg over de loop van de benodigde stroomkabel. Alles keurig opgeruimd en na 4 uurtjes een werkend systeem. Tevens goede uitleg over waar aan te melden voor teruglevering en welke meter er geplaatst diende te worden. Super tevreden en beveel hem graag aan.

Cock Weerd
Rozenburg
06/09/17

Plaatsing 9 zonnepanelen

Was al een tijdje zoekende en na diverse offertes rijker in contact gekomen met Marco van Imholz. Vanaf het eerste contact een Goed gevoel, duidelijk advies op maat (heel belangrijk) en een goed werkplan en alles voor een eerlijke prijs.

Na een bezoek aan de showroom (zeker de moeite waard) te Abbenbroek, akkoord gegeven voor plaatsing. Marco maakt gebruik van een transportlift TOP, direct al het materiaal via de kortste weg het dak op. De panelen liggen echt strak op het dak, mooi om te zien, foto’s te zien via Marco. Alles is geplaatst volgens planning. Voor mij een echte aanrader, Marco bedankt.

Marcel
Geervliet
22/08/17

Zonnepanelen

Super ervaring met dit bedrijf. In eerste instantie hadden we problemen met onze panelen maar Marco is terug blijven komen tot alles helemaal was opgelost. Inmiddels draaien de panelen al een hele tijd super en kunnen we bijna in onze volledige energie behoefte voorzien ?

Fam Hoekman
Hekelingen
19/08/17

Leveren Zonnepanelen

Wij hebben de zonnepanelen nu 3 jaar op het dak liggen en ben zeer positief over dit bedrijf. De prijs / kwaliteit was uitstekend en de levering was volgens afspraak. Pas geleden een storing gehad met de omvormer en ook nu werd ik netjes en direct geholpen zodat het probleem snel verholpen was.

Arnold
Enschede
09/08/17

Plaatsing zonnepanelen

Vandaag heeft marco bij ons 18 panelen geplaatst naar volle tevredenheid en super snel tussen twee kopjes koffie door lagen ze er al op toppie mannen prima werk geleverd ben er erg blij mee bedankt

Dick Kleyburg
Brielle
16/06/17

Aanschaf en plaatsing

Marco Imholz heeft bij ons advies uitgebracht welke installatie het beste bij ons past. Geen verkooppraatje maar gewoon to the point advies wat wel/niet te doen en wat de kosten zijn. Ik hoefde niet vooruit te betalen en de plaatsing was uitstekend. Op tijd aanwezig en zeer deskundig uitgevoerd. Wat bij betreft een dikke 10! Precies zoals afgesproken.

Indien iemand met mij wil spreken dan ben ik bereikbaar via Marco Imholz.

Leon Verschoor
Rotterdam
25/03/17

Zoek niet verder!

Zoek niet verder! Bij dit bedrijf moet je gewoon zijn. Op en top service, geen blad voor de mond! Je weet wat je aan ze hebt! En….. een betere prijs/kwaliteit verhouding kan ik mij bijna niet voorstellen.

Johan
Beekbergen
24/12/16

Opbrengst

Onvoorstelbaar. Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik het systeem in gebruik heb genomen. Ik heb ruim 4.650kwh opgewekt! Ik had gerekend op max 18x255x0,9 = 4.100kwh. Terwijl we toch echt weinig zonuren hadden deze zomer.

Over 2 jaar leg ik ook het andere dak vol, dan weet je dat vast ­čśë

Johan
Leeuwarden
07/11/16

22 panelen geplaatst 1 juni

Werkt nu exact 1 maand en ondanks dat het weer wat de zon betreft niet geweldig was werkt het systeem toch gemiddeld 16 uur volgens de app en leverde het bijna 500 kw op wat boven mijn verwachting is met 3650kwp. Heeft ook de storm test prima doorstaan ? alles is blijven liggen. Al met al super tevreden en geen klachten of storingen.?

Wil
Hellevoetsluis
30/06/16

Opbrengst

Hi Marco,

Misschien goed om even te melden, panelen werken prima sinds de installatie van de Solar Frontier/Steca omvormer!

Vandaag liggen ze een jaar op het dak, 3690 kWh opgebracht (met 3400Wp), meer dan 1:1 dus, heel erg tevreden!

Groet, F

F.V.
Berkel
18/06/16

6x BenQ 260Wp

Ondanks dat ik maar een kleine hoeveelheid panelen heb besteld heeft Marco mij ruim van goed advies voorzien. Bedankt daarvoor!
Steven
Delft
07/06/16

Zonnepanelen

Geweldig bedrijf,super goed werk geleverd. We kregen 20 panelen die op dakpanpplaten geinstalleerd moesten worden maar geen deuk ,ik zou iedereen Imholz willen adviseren ,keurig werk en op alle vragen antwoord .

Bedankt Marco en collega ?

Willem
Hellevoetsluis
03/06/16

14x Trina Black

Goedemorgen Hr Imholz. hierbij wil ik graag mijn dank uitbrengen voor het plaatsen van mijn zonnepanelen. We zijn nu 1 jaar verder en de afrekening van mijn leverancier is binnen, een bedrag van 730 euro. Daar komt ook de bonus vorig jaar van de installatie nog bij zodat het voor mij een goede investering is geweest. Ook de service na de installatie ,uitleg en gebruik.zijn uitstekend. Ik wens U nog vele tevreden klanten toe.
H. de Wolde
Burgh-Haamstede
18/05/16

18x Solar Frontier

Goedemorgen Marco, de app is verslavend!
Gisteren was een leuke app-dag.
De gehele dag afwisselend zon en bewolking, erg leuk om dit terug te zien in de grafiek.
Ik heb zeker elk half uur gekeken.
Neem aan dat dit wel minder wordt als de nieuwigheid er af is.
Goed weekend.
Yvonne
Abbenbroek
15/05/16

Actieset Marktplaats

Actieset marktplaats zelf geplaatst en draait nu 2 weken. Opbrengst boven verwachting. 140 kWh in 2 weken. Marco is een uiterst behulpzame vakman met kennis van zaken. Buiten kantoortijden bereikbaar. Zelfs op zondag om 21:30 om mijn vragen te beantwoorden. Zeker een aanrader.
Christiaan
Maarssen
22/04/16

Zonnepanelen

Top mensen, na een flinke mailwisseling voor Marco gekozen,duidelijke en heldere uitleg. 41 panelen op twee daken en 4 delta solivia omvormers, in een dag met 3 mensen geplaatst, wel 21 dakpannen helaas stuk gegaan ( kan gebeuren). Na het plaatsen helaas een fors kleurverschil geconstateerd, Marco direct er bij, liep niet helemaal lekker, uiteindelijk een vergoeding gehad van de fabrikant. Forse daklekkage na eerste regenbuien, ( kan ook gebeuren) helaas het interieur op de zolder beschadigd hierdoor, Marco keurig opgelost door een schadevergoeding te geven, waardoor wij het weer hebben kunnen herstellen.
Installatie berekend op 10.000 KW haalt jammer genoeg zo’n 8500 KW dat is wat minder dan gepland, ( foutje in de berekening volgens Marco). Verder super aardige mensen, en ondanks alle manco’s is het opgelost door Marco en het verlies van die 1500 kw neem ik voor lief. De installatie draait super.
Jan
Werkendam
19/03/16

Solar Frontier

Onze installatie draait nu ca. 11 maanden en er is al meer opgewekt dan de prognose voor jaarlijkse opbrengst.
Prima geplaatst en geïnstalleerd.
Aanvankelijk wat probleempjes met de omvormer en dat is meteen goed opgelost door Marco.
Ook belangrijk om te weten dat er goede nazorg wordt geboden.
Kortom een prima bedrijf dat afspraken goed nakomt en vakwerk aflevert tegen een scherpe prijs.
Jan uit Poortugaal 13-03-2016
Jan
Poortugaal
13/03/16

Jaaropbrengst

Vandaag 13 maart 2016 het is precies 1 jaar geleden, dat Imholz 10 panelen Solar Frontier 165 Wp ge─źnstalleerd heeft. De jaaropbrengst is 1800 kWh, precies wat mij was beloofd door Imholz, klasse! Mijn stroomverbruik is gereduceerd tot -120 kWh per jaar.
C. Stander
Zuidland
13/03/16

Solar Frontier + SolarEdge

Een hele leerzame dag gehad bij de installatie, die vlekkeloos en met een hele nette afwerking is gegaan.
Ben zeer tevreden, laat nu het mooie weer maar komen…

Bedankt Marco,…

Arjan
Losser
08/03/16

Top installateur!

Top installateur! Neemt de tijd voor uitleg en antwoord snel op mails. De installatie was bij mijn binnen 3 uur volledig werkend opgeleverd zonder rotzooi achter te laten voor een zeer mooie prijs!
Gerrit
A
03/03/16

Solar Frontier met SolarEdge

Wat een enthousiasme in een dag 24 panelen gelegd en aangesloten op de oost en westkant.

Wij gaan nu geld verdienen en brengt meer op als bij de bank.

Marco,
Nogmaals bedankt.
Twan en Hannie

Thomas
Breugel
22/01/16

6x Trina Solar 270WP

He marco
Alles werkt lekker
Vandaag 5 kwh opgeleverd dus win win situatie
Bedankt voor de levering
A. Ross
Gorichem
26/11/15

Complete set 4500WP in Nieuwendijk

Hallo Marco, De geleverde set staat lekker te draaien en scoort ongeveer 1,3 tot 1,5 keer meer dan volgens het Eneco Simulatie Programma. Zojuist om 13:30 was dat meer dan 3600 watt, ik vind het een aanrader, waar voor je geld en afspraken die worden nagekomen. Ook de installatie is prima verlopen.
Peter Bogerd
Nieuwendijk
28/09/13

10 panelen geinstalleerd

Keurige service, geen rotzooi achtergelaten. WIFI-verbinding goed ingesteld. Leuk om te zien hoeveel de panelen iedere dag opleveren. Bedankt voor de service.
Stef
Zoetermeer
26/09/13

Complete set zelfmontage

Is keurig op de afgesproken avond thuis gebracht, Er is ruim de tijd genomen voor uitleg. Dat het toen even niet lukte even contact gezocht met Marco Imholz werd keurig te word gestaan en werd rustig nog even uitgelegd. Ben heel tevreden met de 8 panelen met de omnik omvormer. Kortom een aanrader mede door de uitstekende service!!!!!
H. de Kraker
Alkmaar
16/09/13

Complete set 1000 watt

Ik heb zonnepanelen besteld,de eerste set was 4 panelen en een 1kw omvormer,werd de andere dag al s’avonds bezorgd,netjes en snel geleverd. was na drie weken zo enthousiast,nog een set besteld 9 panelen en 2kw omvormer,weer keurig gebracht,snel en tegen scherpe prijzen ,zoek je kwaliteit ,voordelig en snelle service dan is dit bedrijf een echte aanrader. gewoon super.heb met de 4 panelen in 1 maand al 144 kw opgeleverd en met de 9 panelen na 1 week al 71 kw.heeft u vragen dan mag u gewoon bellen. super enthousiast
Ronald de Jongh
Pernis
31/08/13

Installatie

Hee Marco, Nogmaals bedankt voor de installatie en het doorzetten ondanks het opstandige dak. De regen vrijdagnacht heeft het dak weer mooi schoon gespoeld van alle rode stof. De panelen draaien lekker, gisteren al 9kWh geproduceerd met een aantal pieken van meer dan 2kW. Ook vandaag loopt de teller al aardig op. Mijn portal staat op public voor wie wil kijken. Veel succes met verdere installaties.
Twan
Zeeland
01/07/13

Deel uw ervaring!

Heeft u bij ons in de webshop besteld? Of zijn wij zelfs bij u thuis geweest voor installatie werkzaamheden? Zowel wij zelf als onze bezoekers horen graag van u hoe u onze service heeft ervaren.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht Veld

Wat is je volledige naam?
Waar is de installatie geplaatst?
waardering velden
What do you think about us?