Het hoogste rendement zonnepanelen, voor de laagste prijs

We zijn er van overtuigd dat de bereikbaarheid en de service van een bedrijf de sterkste punten moeten zijn. Dit doen wij daarom ook, door geen 9 tot 5 mentaliteit te hanteren, u kunt ons zaterdag en zondag ook bereiken per email.

Doordat wij slim en groot inkopen kunnen wij top kwaliteit leveren en laag aanbieden, wij hebben geen kantoor personeel en ook geen dure vertegenwoordigers.

Imholz bestaat al ruim 13 jaar in de Installatie techniek, de laatste 4 jaar zijn we ons steeds meer gaan richten op de zonnepanelen branche. Onze zonnepanelen en omvormers hebben wij geselecteerd uit een enorme berg van aanbieders, waarvan wij overtuigd zijn dat zij ook de service en kwaliteit kunnen bieden die de klanten van ons verwachten.

Wij plaatsen ook zonnepanelen voor particulieren die de sets elders hebben gekocht en rekenen daar dan nog steeds onze scherpe prijzen voor.

Betalingen kunt u op verschillende manieren, u kunt via de website met iDeal betalen, of u betaalt aan de deur, of bij oplevering via onze mobiele pinautomaat.

Wij vragen nooit een aanbetaling voor systemen onder de € 10.000 en u betaalt pas als het systeem draait

Nuttige informatie

  • Imholz zonnepanelen heeft voor u al de beste producten op de site gezet.
  • Wij verkopen uitsluitend A-producten en staan hier volledig achter.
  • Door slim in te kopen kunnen wij de producten scherp aan bieden.
  • Al onze panelen hebben een opbrengst garantie van 80% na 25 jaar
  • Onze omvormers hebben minimaal 5 jaar garantie.
  • Kleine prijs, grote service, een beetje zonnestroom set kost al een snel hoop geld, wij komen graag langs om op al uw vragen antwoord te geven. Zonder hiervoor extra kosten te berekenen.
  • Al besluit u om zelf de installatie te plaatsen, kunnen wij nog steeds kosteloos langskomen om u het een en ander uit te leggen (binnen een straal van 20km van Maassluis en Abbenbroek).
  • Heeft u al een slimme meter of een teruglevermeter? Zo niet, kunnen wij dat voor u aanvragen.

Bent u overtuigd?

Neem contact op met Imholz
Bekijk de producten in de webshop